29 October 2009

Cuba Beralih Angin

Suka saya nak menunjukkan paparan wajah baru blog Toknabe yang dah saya ubahsuai sedikit-sedikit ketika ada masa. Paparan ini bukanlah sepenuhnya siap tapi menghampiri siap. Paparan baru ini lebih kepada style news magazine memaparkan posting mengikut label yang diberikan kepada setiap entri. Saya cuba untuk menampilkan paparan yang agak berlainan sikit, cuma coding-codingnya yang agak rumit untuk diubah kerana kod htmlnya untuk wigdget-widget perlu diencode dulu sebelum diletakkan dalam skrip.

Banyak lagi rasanya perlu diubah sebelum ditukar sepenuhnya kepada paparan ini. Untuk review bolehlah tengok di sini untuk 'kemungkinan' paparan blog baru toknabe.

Perlukan saya bertukar ke paparan ini?


14 komen:

boleh aje klu nak ubah bagi molek rumah TN nie...
tapi dgn syarat, jgn bagi 'berat' sudah la erk....

kang berjanggut menunggu
xD

Mcm tak best..pasal dh biasa ngan yg skang ni cuma kan..kekadang kita perlu pengorbanan utk berhijrah, hehe...

nak berubah pun perlu juga jika yg lama rasa mcm x memuaskan hati mcm zue juga yg dah brhijrah.

canggih template ni. Teruskan.

J@J@:
Saja nak ubah sikit....mcm dah lama template ni tapi msh sayang jugak.

CintamaniszLite :

Itulah rasa mcm nak tukar tapi sayang......

zue:
Berhijrah template kerana sy suka coding2nya.Teruja nak mengubah.

Abg Putra:
Ambo try ubah... klu tak best nanti tukar balik. ke guano?

Nak ubah template satu hal... pahtu nak masukkan gadjet satu hal lagi... kalau rajin teruskanlah... ambo pun baru ubah template... pengaruh daripada facebook... hehehe...

errr... nampak hebat dan kekadang bila ada benda baru nih ia memberikan semangat yang baru hmm....

Ibnu 'Uthman:
Kalau hendak tak ada masalah.... wakaf merah tu guna template ala fecebook.. menarik jugak.

NaqeebLukhman:
Ada kelebihan dan ada juga kekurangan template tu... tengah berkira2 ni. jadi ke tak jadi.

tukar je...sy suka nengok template dok ubah2 ni..hahaha...


skrg ni senang je cara nk save widget sebelum tukar template, tak payah nk pasang blk satu2..

dah tau kot cara dia, kalau tatau baru le sy bg tau..heheh

Kujie:
Saya nak tukar... cuma ada kekurangan sikit yg saya tak boleh tambah, kalau tambah nampak cacat template tu.

Pasal save widget tu mungkin sy tau kot. TQ.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More