28 October 2009

Bersemak Samun

Hai........blog, blog. Bersemak samun jugak kau ye. Dah lebih dari bersawang ni. Nak buat macam mana tuan kau tu tengah kurang masa sekarang ni, nak jenguk dan update kau pun kurang berpeluang. Kebun kat FB pun tuan kau dah pajakkan kat mat bangla. Nasib kau ler blog..... tunggulah seminggu dua lagi mungkin lapang sikit tuan kau ni.

Tuan kau ni pun tengah dok sediakan wajah baru untuk kau ni, dah seminggu lebih dok godak-godak tapi tak siap-siap lagi. Banyak benda yang nak dibetulkan dulu sebelum kau berwajah baru tapi bila nak siap.....huhu walahualam.

15 komen:

priotiti hidup kita bebeza..ada yg perlu diutakana, kena uruskan dulu

rajin sungguh nk shopping kulit baru :p

nape tak pajak ngan sy hehee

ye la... suak lalang baru nmpk title bog tu ha... hehehe

wat pelan2 tok, ade masa free baru la memblog

skrg musim exam kan..patut ler bz :)

takpe nnt cuti 2 bulan blogging sampai lebam :p

nak pawah ko blog nie tok??hehehehe

ohhh!! :o

saya ada idea nak buat bila baca N3 TN ni..tunggu jap! nak setting kemrer..

uik..rasanya ada entri baru yg dilepaskan

hilang?

Kujie:
Betul tu yg utama perlu didahulukan.
Kulit baru - suka menampilkan yg terbaru walaupun tau kerumitan yg timbul.

maiyah:

hehe..okey boleh masuk sebut harga.:D

Teja:
Terpaksalah menyelak lalang2 tu utk masuk ke sini. Nak buat mcm mana.... time ada idea, masa tak ada. Time ada masa idea tu dah hilang ke mana.

echah_syed:

exam pun satu hal. Time ni mesyuarat dan kursus berlambak pun satu hal lagi. Kekadang selang sehari. Balik rumah mikir nak menulis entri dah jadi malas. Last2 biar je bersemak samun. Tak pe lepas ni ada amsa boleh menebas balik semak samun tu. :D

~0~:
hehe.. blog ni tak leh pawoh.. kalu tak jadi paroh!!

J@J@:
Hah buat apa tu.......

Kujie:
Ada.... tapi biar masuk stor dulu kejap.

tok2 lalang tu dah ditebas ke belum..klu lum nak juga masuk tender.

rumah baru tok zue x dapat masuk nape aik.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More