21 July 2009

Malas


Memang sehari dua ni terasa agak malas. Malas nak update blog, malas nak bangun dari tempat tidur, malas nak kerja, malas nak cakap, malas itu malas ini. Cuma satu je yang tak terasa malas........ malas nak makan!!

Sumber :
icesoul.net

23 komen:

sib baik , mandi tok malas

kalu malas , tok tahu larrr

busyukkkk ban'nga ban'nga larrr

malas gosok gigi tak..?? :p

pB & Echah_syed :

satu lagi, jangan malas nak buang air!!!.

errr igtkan demo yang lukih katun2 tu huhu tapi doh demo kata demo malas, tak mungkin pulak demo lukih katun tu semua hehehee

mlas nak bertindak, hilang lah power!
hilang hebat...

joegrimjow:
malas mandi... pening pala nanti!

NaqeebLukhman:
huhu.. nak jawab komen ni pun rasa mcm malas..... tp kalau malas sangat tak dek saing nanti. :D

saya pun malas jugak. hehehe

saya pon malas gak...tapi kena rahin2kan diri..tu yg malas tu..huhuhu

cikgu panji:

haha... ada geng jugak ler.

AiE Bahri:

Nak merajinkan diri, tu yg malas tu!!.

Tok, demo jangae malah2 lagi nanti kawe pun tadek juga saing.. ho laaa kalau demo pun malas nak update blog..

cuba2lah buat senaman rimau ker senaman kucing ker mana tahu datang pulak rajin nyer hehehehee

dan lagi kalau semangat dah hilang atau dah lari dan tadek mood cuba2 lah cari cinta... org kata dengan cinta akan wujud semangat... macam2 semangat nanti datang muahahaaaa

Salam tok...
cucu tumpang lalu sat.

Err... tok jgn lak lupa nak bernafas tau...

NaqeebLukhman:
dale mala pun boleh buat entri. Malah guano ni deh?Malas ni ikut mood. time okey laju je nak buat apa2, tapi kalau dah tiba malas ni..... makanan dalam mulut pun malas nak kumyah... hehe itu kata orang.

Hehe ...kalau malas rezeki kurang.

suara:
W'salam.. terima kasih kerana singgah dan sempat meninggalkan jejak.

Ye betul tu... kalau bernafas pun malas, jangan jadi manusia la kan?

malas nak bermalas2an xde? haha

aiseyman.. naper malas2 ni bro.. ni mesti jangkitan facebook ni kot.. ha ha...

a01inda:
Ada jugak ke.....

Kasawari:
Hehe.. tgh mood malas, nak buat mcm mana... kat FB pun jenguk kejap2.
Ni mood dah okey balik dah ni..

makan mesti tak malas nyer, sakit pun gi gak

Makan tak leh malas, kalau malas juga jangan jadi orang.. hehe :D

mmg la tok...ada ms tu,malass semuanya kan?

kdg2 tu nk mandi pun malas...tp kang bacin lak..hahahahaha

Sis-Lin:
Malas orang lelaki tak sama dengan orang perempuan, betul ke?

Hehe... kalau malas mandi, dah teruk jugak ler kan..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More