09 March 2009

Hantu Kambing !


video

Satu aktiviti oleh budak-budak nakal...... Hantu Betul Budak Ni!!!


22 komen:

memang takder kerja org yang buat ni bro.. kat mana ni bro.. kat simpang renggam ker.. he he?

apa jadi kalau burung kasawari bertopengkan mcm tu ek.. he he

Kasawari :

Kelakar ler tgk video tu. memang hantu punya orang....

agaggagag lawak laa tok. hantu betoi sapa nye keje. sian kambing tu. muka tengkorak. pengsan geng2 kambing nnye! ahahahahahhahahaha giler

salam toknabe

emm nakal benar dorang nih...
sape punye keje la agaknye...

yack'nyor ko kambing tu ...

jenih apo pesen lar budok2 nie

Wiween :

Time tgh hujan mcm ni, ok juga layan klip mcm ni :D

Manje :

Sempat juga dioang gi letakkan topeng tu kat kambing. Memang kambing la orang tu.. :D

pB :

Sian pakat takut kat kambing sekor tu. Ore pun kalu jadi antu meme kena pulau kat ore ramai. :D

He he he he... he he he he... sabar aje aku. Ni baru nakal. Sian kat kambing tu. Tapi ada juga hikmah dan pelajaran yang kita peroleh dari sini. Dari video ni, memang sah kambing pun takut kat hantu... he he he... sabar aje aku.

OD :
Kambing2 tu tak sangka dalam kaum kambing pun ada hantu... hehehe.

hehehehehe.... kambing pun kambinglah...tapi kesian la kat makluk tu

Kujie:

Kambing tu tak pelah... yang orang pi buat naya kat kambing tu satu hal. hehe... naya makhluk sekor tu...

zino:

Nak buat guano, nak gelak jugak...

salam..ni bole kena saman ni menganiya binatang....nasib la kambing tu tak lemas di serkupkan topeng..iskkkkk..ahahaha

Salam tok nabe...lompat dari blog OD ni...

Hahahah...tak de kerja lain bebudak ni...kesian sungguh kambing tu...

Arsaili :
W'salam... alhamdulilah ia kambing, kalau manusia dah lama dia saman tu.

aNIe :

W'salam... hebat OD promosi kambing kat blog toknabe ni. Kesian kat kambing tu tapi memang kelakar la. :D

hehehe terlebih kreatif budak yg buat tu...

Hahaha.. best video ni. Sori kambing tapi nak tergelak..

gerektua:

salam gerektua, terima kasih kerana singgah dan memberi komen. memang budak ni kreatif tapi nakal..... :D

Charms Allure :
Terima kasih kerana singgah dan memberi komen,idea bagus utk gelak.. :D

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More